iPhone X Kunci Tertunda? Mangkene Apa Mengkono & Ndandani Nyatane!

Iphone X Delayed Lock

Ana wektu tundha nalika sampeyan ngunci iPhone X lan sampeyan ora yakin sebabe. Sampeyan bisa uga ngerteni nalika sampeyan menet tombol sisih iPhone, nanging layar mbutuhake detik utawa loro supaya bisa dikunci. Aku bakal nerangake sebabe iPhone sampeyan kesulitan sawise nutul tombol sisih lan nuduhake sampeyan carane ngatasi masalah kunci iPhone X telat!

Napa Ana Tundha Nalika Ngunci iPhone X?

Ana wektu tundha nalika sampeyan ngunci iPhone X amarga kudu nemtokake manawa sampeyan pencet kaping pindho utawa penet telung tombol sisih.



Tombol penet kaping pindho ngaktifake Apple Pay lan tombol pencet kaping telu mbukak kunci sampeyan Trabasan aksesibilitas . Dening mateni Apple Pay kanthi ngeklik kaping pindho tombol sisih lan trabasan Aksesibilitas, kita bisa ngatasi masalah kunci iPhone X sing ditundha.



Cara Pateni Klik Dobel Kanggo Apple Pay

Bukak app Setelan banjur tutul Dompet & Apple Pay . Banjur, pateni tombol ing jejere 'Tombol Sisih Klik Dobel'. Sampeyan bakal ngerti yen dipateni nalika switch dipanggonke ing sisih kiwa.



mateni tombol sisih klik kaping pindho

Cara Pateni Trabasan Aksesibilitas

Bukak app Setelan banjur tutul Aksesibilitas . Banjur, gulung nganti mudhun ing sisih ngisor layar banjur tutul Trabasan Aksesibilitas .

Ing kene sampeyan bakal nemokake dhaptar kabeh cara pintas Aksesibilitas sing bisa disiyapake ing iPhone. Priksa manawa ora ana checkmarks ing jejere item ing dhaptar!



Yen sampeyan ndeleng centhang, tegese trabasan Aksesibilitas urip. Kanggo mateni, cukup tutul ing trabasan lan centhang bakal ilang.

kamera telponku kabur

Ora Ana Liyane Lag!

Priksa manawa nuduhake artikel iki ing media sosial supaya sampeyan bisa mbantu kulawarga lan kanca-kanca ndandani masalah kunci iPhone X sing telat. Yen sampeyan duwe pitakon liyane babagan iPhone X, aja nganti menehi komentar ing ngisor iki!

Matur nuwun kanggo maca,
David L.