Orientasi layar iPhone ora muter. Iki solusine!

La Orientacion De La Pantalla De Mi Iphone No Gira

Sampeyan ngowahi iPhone miring, nanging layar ora muter. Masalah sing frustasi, nanging aja padha kuatir - sing ndandani mung geser banjur tutul. Ing artikel iki, aku bakal nerangake karo sampeyan kenapa layar iPhone sampeyan ora muter Y carane ngatasi masalah .



Napa layar iPhoneku ora bakal muter?

Orientasi layar iPhone ora muter amarga kunci orientasi potret diaktifake. Kunci orientasi potret ngunci layar iPhone ing posisi potret, sing dikenal kanthi mode potret.



Kepiye aku ngerti manawa Kunci Orientasi Potret urip?

Sawetara nganyari iOS lawas digunakake kanggo nampilake lambang kunci cilik ing pojok sisih ndhuwur layar kanggo nuduhake yen kunci orientasi potret wis aktif. Nanging, nganyari iOS lan iPhone paling anyar ora nuduhake rincian iki maneh ing layar ngarep.

Nanging, sampeyan kudu mbukak Pusat Kontrol kanggo ngawasi lan nyetel Kunci Orientasi Potret sampeyan. Waca terus kanggo sinau babagan cara nindakake iki!



Kepiye cara mateni kunci orientasi potret ing iPhone?

Kanggo mateni kunci orientasi potret, geser munggah saka sisih ngisor layar kanggo nampilake Pusat Kontrol. Tutul tombol gembok ing bunderan panah kanggo ngaktifake utawa mateni kunci orientasi potret.

Yen sampeyan nggunakake iPhone X utawa luwih anyar, proses kanggo mbukak Control Center beda banget. Gesek mudhun saka pojok tengen ndhuwur layar. Sampeyan kudu ndeleng sawetara tombol ing kana. Tutul sing katon kaya gembok sing diubengi panah kanggo ngaktifake utawa mateni kunci orientasi potret.



Vertikal vs. Mode lanskap

Kaya kertas ing printer sampeyan, layar iPhone duwe loro orientasi: potret lan lanskap. Nalika iPhone ditahan ing posisi vertikal, kunci orientasi potret bakal diuripake. Nalika sampeyan ana ing sisihane, kunci orientasi potret dipateni.

iPhone ing mode potret

iPhone ing mode lanskap

Mode Lanskap Mung Dianggo ing Aplikasi tartamtu

Nalika aplikasi digawe, pangembang duwe opsi kanggo milih manawa aplikasi bakal digunakake ing mode potret, mode lanskap, utawa kalorone. Aplikasi Setelan, contone, mung bisa digunakake ing mode potret. Aplikasi Pesen lan Safari bisa digunakake ing mode potret lan lanskap, lan akeh game mung bisa digunakake ing mode lanskap.

Yen kunci orientasi potret mati lan aplikasi ora muter, bisa uga ora ndhukung mode lanskap. Nanging, aku wis ndeleng kasus sing aplikasi ora muter amarga ana gangguan. Yen sampeyan mikir bisa uga kedadeyan, nutup aplikasi sampeyan , bukak aplikasi sing bermasalah banjur coba maneh. Aku uga nulis artikel kenapa, sanajan sampeyan wis krungu, nutup aplikasi sampeyan dadi ide sing apik .

Kapan aku kudu nggunakake kunci orientasi potret?

Aku nggunakake kunci orientasi potret nalika Aku iki diuripake (condong utawa obah miring). Contone, nalika nggunakake iPhone ing amben, layar cenderung muter nalika ora pengin. Kunci orientasi potret njaga layar iPhone ing arah sing bener nalika aku turu.

Aku uga wis migunani nalika nuduhake foto menyang kanca-kanca. Amarga aku gumun karo foto petualanganku, mula padha ngelu lan njaluk ngapura amarga layar sing muter, mesthi wae. Kanthi orientasi potret wis dikunci, aku bisa nglipur nganti pirang-pirang jam.

Muter kahanan!

Apa sampeyan nonton film,