IPhone Kula Terus Bip! Mangkene Napa Lan Ndandani Nyatane.

My Iphone Keeps Beeping

IPhone sampeyan kanthi otomatis suara bip lan sampeyan ora ngerti sebabe. Malah bisa uga keprungu banter kaya alarm geni! Ing artikel iki, aku bakal nerangake kenapa iPhone sampeyan terus beep lan nuduhake sampeyan carane ngatasi masalah iki dadi apik .



Napa iPhone Kula Terus Beep?

Akeh wektu, iPhone terus beep amarga salah siji saka rong sebab:



  1. Notifikasi nakal nggawe swara muni swara.
  2. Iklan muter file mp3 sing sampeyan rungokake liwat speaker iPhone. Iklan kasebut kemungkinane teka saka aplikasi sing mbukak ing iPhone, utawa saka kaca web sing sampeyan deleng ing aplikasi Safari.

Pandhuan langkah-langkah ing ngisor iki bakal mbantu sampeyan diagnosa lan ndandani sebab nyata kenapa iPhone terus beep!

Apa sing kudu ditindakake nalika iPhone tetep Beep

  1. Priksa Setelan Notifikasi Sampeyan

    Sampeyan bisa ngatur kabar kanggo aplikasi kanthi cara ngaktifake swara, nanging mateni tandha ing layar. Mbukak Setelan banjur tutul Kabar . Ing Gaya Notifikasi, sampeyan bakal weruh dhaptar kabeh aplikasi ing iPhone sing bisa ngirim kabar.



    Goleki app sing mung nyebut 'Swara' utawa 'Swara, Badge.' Iki minangka aplikasi sing bisa muni nanging ora duwe tandha ing layar. Aplikasi sing nyebutake Spanduk minangka sing nampilake kabar ing layar.



    kenapa iphone ku ora duwe layanan

    Kanggo ngganti setelan kabar aplikasi, tutul, banjur pilih setelan sing disenengi. Priksa manawa nutul paling ora siji opsi ing ngisor Lansiran kanggo ndeleng kabar ing layar.

  2. Tutup Tab Ing Safari

    Yen iPhone wiwit bip nalika browsing ing web ing Safari, bisa uga suara bip kasebut teka saka iklan ing kaca web sing sampeyan tingali. Yen kedadeyan kasebut, sampeyan bisa ndeleng file mp3 sing aneh kayata 'smartprotector.xyz/ap/oox/alert.mp3' sing diputer ing widget audio iPhone sampeyan. Kanggo mateni pariwara, tutup saka tab sing wis dibukak ing Safari.

    Kanggo nutup tab sampeyan ing Safari, bukak app Safari banjur pencet terus tombol pengalih tab ing pojok sisih tengen ngisor tampilan iPhone. Banjur, tutul Tutup Kabeh (Nomer) Tab .

  3. Tutup Aplikasi Sampeyan

    Safari dudu siji-sijine aplikasi sing bisa nyebabake iPhone bisa bip kanthi acak. Akeh pangguna sing nglaporake manawa iPhone terus beep sawise nggunakake aplikasi kaya theCHIVE, BaconReader, TutuApp, aplikasi TMZ, lan liya-liyane.

    Yen iPhone terus bip sawise nggunakake aplikasi tartamtu, luwih becik nutup aplikasi langsung sawise suara bip diwiwiti. Yen sampeyan ora yakin manawa aplikasi sing nyebabake swara bip, tutup kabeh aplikasi supaya aman.

    Kanggo nutup app, klik kaping pindho tombol Ngarep kanggo mbukak app ngalih . Yen iPhone sampeyan ora duwe tombol Ngarep, geser munggah saka sisih ngisor layar menyang tengah layar.

    Gunakake driji kanggo nggeser aplikasi munggah lan mateni layar. Sampeyan bakal ngerti aplikasi wis ditutup nalika ora katon ing app.

  4. Mbusak Data Safari lan Data Situs Web

    Sawise nutup aplikasi sampeyan, sampeyan uga kudu mbusak Sejarah Safari lan Data Situs Web. Iklan sing nggawe iPhone beep bisa uga wis ngiwa cookie ing browser Safari.

  5. Priksa Update Aplikasi

    Saiki suara bip wis mandheg, priksa App Store kanggo ndeleng manawa aplikasi sing nyebabake iPhone suara bip kanthi acak duwe update. Pangembang kerep ngeculake update kanggo tambalan bug lan ndandani masalah sing dilaporake.

    Kanggo mriksa nganyari aplikasi, bukak Toko App banjur tutul lambang Akun ing pojok sisih ndhuwur layar. Gulung mudhun menyang bagean nganyari app. Tutul Nganyari ing jejere aplikasi sing pengin dianyari, utawa tutul Nganyari Kabeh ing sisih ndhuwur dhaptar.

Alesan Liyane Napa iPhone Sampeyan Bisa Dadi Beeping

Kanthi gawan, iPhone disetel kanggo nampa tandha saka pamrentah kayata tandha AMBER lan tandha Darurat. Kadhangkala, iPhone bakal muni banter supaya sampeyan ngelingi tandha kasebut.

Yen sampeyan pengin mandheg nampa tandha-tandha kasebut, bukak app Setelan banjur tutul Kabar. Gulung nganti tekan sisih ngisor menu menyang Tandha Pamaréntah.

Tutul tombol ing jejere tandha AMBER utawa Tandha darurat kanggo ngalih utawa mateni. Yen ngalih ijo, sampeyan bakal nampa tandha kasebut. Yen ngalih abu-abu, sampeyan ora bakal nampa tandha kasebut.

cara nelpon pribadi ing iphone 5

Sampeyan wis Ndandani iPhone Beeping!

Sampeyan bisa uga frustasi lan keprungu banget nalika iPhone terus beep. Untunge, sampeyan wis ngatasi masalah iki ing iPhone lan ngerti apa sing kudu ditindakake yen kedadeyan maneh! Muga-muga sampeyan bakal nuduhake artikel iki ing media sosial utawa menehi komentar ing ngisor iki yen sampeyan duwe pitakon liyane babagan iPhone.