IPhone Kula Ora Bakal Kirim Gambar! Mangkene The Real Fix.

My Iphone Won T Send Pictures

Sampeyan nyoba ngirim gambar saka iPhone, nanging ora bisa diterusake. Ora preduli apa sampeyan nggunakake Pesen, Foto, utawa aplikasi liyane - ora ana sing bisa digunakake. Nanging, iPhone sampeyan ujar Ora Dikirim kanthi tandha seru ing njero bunderan, utawa potret sampeyan macet separo ngirim lan ora rampung. Ing artikel iki, aku bakal nerangake kenapa iPhone sampeyan ora bakal ngirim gambar lan carane diagnosa lan ndandani masalah kanggo kabecikan.



Apa Sampeyan Perlu Ngerti Sadurunge Miwiti

Wangsulan: Bab ingkang pisanan sing kudu kita lakoni kanggo ngerteni manawa iPhone sampeyan ora bakal ngirim gambar, wangsuli rong pitakon kasebut, lan aku bakal mbantu sampeyan kalorone.



Apa Gambar Ora Ngirim Nggunakake iMessage utawa Pesen Teks Biasa?

Nalika ngirim utawa nampa pesen teks utawa gambar ing iPhone, pesen teks utawa iMessage biasa wae bakal ditrapake. Ing aplikasi Pesen, iMessages sing sampeyan kirim ditampilake kanthi umpluk biru lan pesen teks sing sampeyan kirim katon ijo.



Sanajan padha kerja bareng kanthi lancar ing aplikasi Pesen, iMessages lan pesen teks nggunakake teknologi sing beda kanggo ngirim gambar. iMessages dikirim nggunakake Wi-Fi utawa rencana data nirkabel sing sampeyan tuku liwat operator nirkabel. Pesen teks / gambar biasa dikirim nganggo rencana pesen teks sing sampeyan tuku liwat operator nirkabel.

pesen teks ing gelembung ijo

ipad macet ing mode headphone

Nalika iPhone sampeyan ora bakal ngirim gambar, masalah biasane yaiku pesen teks utawa iMessages - ora nganggo kalorone. Kanthi tembung liyane, gambar bakal kirim nganggo iMessages, nanging ora bakal dikirim nganggo pesen teks / gambar - utawa kosok balene. Sanajan sampeyan nindakake duwe masalah karo kalorone, kita kudu ngrampungake masalah kanthi kapisah.



Kanggo ngerteni manawa iPhone sampeyan duwe masalah nalika ngirim pesen karo iMessages utawa pesen teks, bukak app Pesen banjur bukak obrolan karo wong sing ora bisa ngirim gambar. Yen pesen liyane sing dikirim menyang wong kasebut biru, iPhone sampeyan ora bakal ngirim gambar nganggo iMessage. Yen pesen liyane ijo, iPhone ora bakal ngirim gambar nggunakake rencana olahpesen teks.

Apa Gambar Ora Dikirim Kanggo Siji Wong, Utawa Kabeh Wong?

Saiki sampeyan ngerti apa masalahe karo iMessages utawa pesen teks / gambar, saiki saiki sampeyan kudu nemoni manawa sampeyan duwe masalah ngirim foto menyang kabeh wong utawa mung kanggo wong siji. Kanggo nindakake iki, coba kirim gambar menyang wong liya minangka tes, nanging waca dhisik iki:

Sadurunge ngirim gambar tes, priksa manawa sampeyan dikirim menyang wong sing nggunakake teknologi sing padha (iMessage utawa pesen teks / gambar) kaya wong sing ora bisa ngirim gambar. Mangkene sing dakkandhakake:

Yen gambar ora bakal dikirim nggunakake wong sing nggunakake iMessage, kirim gambar tes menyang wong liya sing nggunakake iMessage (gelembung biru). Yen gambar ora bakal dikirim nggunakake rencana olahpesen teks / gambar, kirim gambar tes menyang wong liya sing pesenane dadi pesen teks (ing umpluk ijo).

Minangka aturan jempol, yen gambar ora bakal dikirim menyang siji wong, masalahe isih ana sing mungkasi lan bisa uga kudu ngowahi apa-apa ing iPhone utawa kanthi operator nirkabel kanggo ngatasi masalah kasebut. Yen sampeyan iPhone ora bakal ngirim gambar menyang sopo wae , masalahe isih ana sampeyan pungkasan Aku bakal menehi solusi kanggo kaloro skenario ing ngisor iki.

Yen iPhone Ora Bakal Kirim Gambar Nggunakake iMessage

1. Tes Koneksi Internet Sampeyan

iMessages dikirim liwat sambungan iPhone menyang internet, dadi sing pertama sing bakal ditindakake yaiku nyoba sambungan iPhone karo internet. Cara paling gampang kanggo nindakake iki yaiku nyoba ngirim pesen nggunakake rencana data nirkabel banjur coba kirim pesen nalika iPhone wis nyambung menyang Wi-Fi.

Yen iPhone disambungake menyang Wi-Fi lan iPhone ora bakal ngirim gambar, bukak Setelan -> Wi-Fi lan mateni Wi-Fi. IPhone sampeyan bakal nyambung menyang jaringan data seluler, lan sampeyan bakal bisa ndeleng 5G, LTE, 4G, utawa 3G katon ing pojok sisih kiwa ndhuwur layar.

Coba kirim gambar maneh. Yen ngatasi masalah, masalah sampeyan bakal nyambung karo sambungan Wi-Fi, lan aku wis nulis artikel sing nerangake apa sing kudu ditindakake nalika iPhone ora nyambung menyang Wi-Fi . Aja lali nguripake Wi-Fi maneh yen wis rampung!

Yen iPhone ora bakal ngirim gambar yen ora nyambung karo Wi-Fi, bukak menyang endi wae sing duwe Wi-Fi, sambungake menyang jaringan Wi-Fi ing Setelan -> Wi-Fi , banjur coba kirim pesen maneh. Yen pesen liwat, masalah sampeyan bisa uga ana ing sambungan data seluler iPhone.

2. Priksa manawa Data Seluler Wis Diuripake

Menyang Setelan -> Selular lan priksa manawa ngalih ing jejere Data Seluler wis diuripake Yen sampeyan ora nyambung karo Wi-Fi, iMessages bakal dikirim nggunakake rencana data nirkabel, dudu rencana olahpesen teks. Yen Data Seluler dipateni, gambar sing dikirim minangka pesen teks / gambar bakal diterusake, nanging gambar sing sampeyan kirim minangka iMessages ora bakal.

priksa manawa ngalih data seluler wis diuripake

3. Apa Wong Liyane Wis Nguripake iMessage?

Aku bubar kerjo karo kanca sing pesenane ora dielingi putrane sawise entuk telpon anyar lan dudu Apple. Masalah umum sing kedadeyan nalika ana sing ngalih menyang smartphone Android nanging ora metu saka iMessage.

Mangkene kahanane: iPhone lan server iMessage mikir manawa wong kasebut isih duwe iPhone, mula nyoba ngirim gambar nggunakake iMessage, nanging ora bisa liwat. Untunge, ana cara sing gampang kanggo metu saka iMessage lan ngatasi masalah kasebut kanthi becik. Kandhani supaya tindakake link iki menyang Kaca dhukungan Apple supaya bisa mateni iMessage kanthi ngirim pesen teks lan ngetik kode konfirmasi kanthi online.

4. Reset Setelan Jaringan

Pangowahan sing ora disengaja ing aplikasi Setelan bisa nyebabake masalah koneksi sing angel didiagnosis, nanging ana cara sing apik kanggo ndandani kabeh bebarengan. Reset Setelan Jaringan minangka cara sing paling apik kanggo ngreset setelan sing mengaruhi cara iPhone nyambung menyang Wi-Fi lan jaringan seluler, tanpa kena pengaruh informasi pribadi sampeyan. Sampeyan kudu nyambung maneh menyang jaringan Wi-Fi maneh, dadi priksa manawa sampeyan ngerti sandhi sadurunge sampeyan nerusake.

Kanggo ngreset setelan jaringan ing iPhone, bukak Setelan -> Umum -> Reset -> Reset Setelan Jaringan , ketik sandhi, banjur tutul Reset Setelan Jaringan . Coba kirim pesen tes liyane sawise iPhone urip maneh kanggo ndeleng manawa masalah kasebut dirampungake.

telpon terus ora ujar layanan

ngreset setelan jaringan ing iphone

Yen sampeyan isih nemoni masalah sawise ngetutake langkah-langkah kasebut, ucul menyang bagean sing diarani Yen iPhone Sampeyan Ora Bakal Kirim Gambar .

Yen iPhone Ora Bakal Kirim Gambar Nggunakake Rencana Pesen Teks / Gambar

1. Mesthekake Pesen MMS Wis Diuripake

Kita wis ngrembug rong jinis pesen sing dikirim nggunakake aplikasi Pesen: iMessage lan pesen teks / gambar. Lan, supaya luwih rumit, uga ana rong jinis pesen teks / gambar. SMS minangka wujud pesen teks asli sing mung ngirim teks cekak, lan MMS, sing dikembangake mengko, bisa ngirim gambar lan pesen sing luwih dawa.

Yen MMS dipateni ing iPhone, pesen teks biasa (SMS) isih bisa diterusake, nanging gambar ora bakal mati. Kanggo mesthekake yen MMS wis diuripake, bukak Setelan -> Pesen lan priksa manawa ngalih ing jejere Pesen MMS wis diuripake

nguripake olahpesen mms

2. Priksa Pembaruan Setelan Carriers

Apple lan operator nirkabel sampeyan rutin push nganyari setelan operator kanggo mbantu nambah sambungan iPhone menyang jaringan operator. IPhone sampeyan bisa uga nemoni masalah seluler yen setelan operator ora anyar.

Pop-up biasane katon ing layar nalika nganyari setelan operator kasedhiya. Yen sampeyan ndeleng pop-up ing iPhone, tutul Nganyari .

Sampeyan bisa mriksa nganyari setelan operator kanthi manual kanthi mbukak Setelan banjur nutul Umum -> Babagan . Muncul bakal muncul ing kene udakara sepuluh detik yen nganyari setelan operator kasedhiya. Yen pop-up ora katon, pindhah menyang langkah sabanjure!

Nganyari Pengaturan Carriers Ing iPhone

3. Reset Setelan Jaringan

4. Hubungi operator nirkabel sampeyan

Nanging, nalika ana masalah babagan koneksi iPhone karo operator nirkabel, sampeyan bisa uga kudu ngubungi pitulung. Masalah akun pelanggan lan gangguan teknis bisa nyebabake pesen MMS ora dikirim, lan siji-sijine cara kanggo ngerti kanthi pasti yaiku nelpon lan takon.

Cara paling gampang kanggo ngerti nomer sing bakal ditelpon yaiku nggoleki Google kanggo ' operator nirkabel (Verizon, AT&T, lsp) nomer dhukungan pelanggan nirkabel ”. Contone, yen Google 'nomer dhukungan pelanggan nirkabel Verizon', sampeyan bakal nemokake nomer kasebut ing sisih ndhuwur asil telusuran.

Yen iPhone Isih Ora Bakal Kirim Gambar

Yen sampeyan isih ora bisa ngirim gambar nganggo iPhone, saran babagan cara nerusake gumantung manawa ora bisa ngirim gambar menyang siji wong utawa sampeyan ora bisa ngirim menyang wong liya.

Yen sampeyan ora bisa ngirim gambar menyang wong siji wae, takon apa bisa nampa iMessage utawa pesen teks / gambar saka sapa wae. Elingi, dheweke bisa uga nampa iMessages nanging ora pesen teks / pesen gambar, utawa uga kosok balene. Paling apik sampeyan nuduhake artikel iki karo wong-wong mau lan supaya dheweke nyoba langsung ngrampungake masalah.

Yen sampeyan nganggep masalah wis rampung, iki sing kudu ditindakake: Mbusak obrolan karo dheweke ing aplikasi Pesen, busak kontak saka iPhone, lan tindakake pandhuan ing ndhuwur kanggo Reset Setelan Jaringan. Sawise iPhone urip maneh, ketik nomer telpon menyang aplikasi Pesen banjur coba kirim pesen gambar. Yen wis rampung, tambahi informasi kontak maneh lan sampeyan luwih becik mbukak.

Yen ngono isih ora bisa digunakake, sampeyan bisa uga kudu nggawe serep iPhone menyang iCloud utawa iTunes, mulihake iPhone, banjur mulihake data saka serep. Mulihake iPhone mbusak kabeh sing ana lan mbukak maneh piranti lunak, proses sing bisa ngatasi kabeh masalah piranti lunak. Aku nyaranake sampeyan mulihake DFU, yaiku jinis pamulihan khusus sing digunakake Apple tech ing Apple Store. Aku wis nulis artikel sing nerangake carane DFU mulihake iPhone .

Bungkus

Saiki iPhone sampeyan ngirim gambar maneh, coba kirim sawetara gambar menyang kulawarga lan kanca-kanca. Nanging ati-ati: Aku ngerti wong sing nyoba ngirim gambar wit Natal ing teks klompok menyang kabeh kulawargane, nanging ora sengaja ngirim liyane. Iku Natal sing ora apik. Aku kepengin ngrungokake pengalaman sampeyan ngerteni kenapa sampeyan ora bisa ngirim gambar ing iPhone ing bagean komentar ing ngisor iki, lan aku bakal mrene kanggo mbantu.

sim ora valid iphone 6 plus

Matur nuwun kanggo maca, lan elinga kanggo mbayar,
David P.