Akses Dipandu iPhone: Cara Apa Iki & Cara Nggunakake Minangka Kontrol Parental

Iphone Guided Access

Sampeyan pengin ngontrol luwih akeh babagan apa sing ditindakake bocah-bocah nalika nyilih iPhone, nanging sampeyan ora yakin kepiye carane. Untunge, sampeyan bisa nggunakake Akses Dipandu ing iPhone supaya tetep dikunci ing siji app. Ing artikel iki, aku bakal nerangake apa Akses Dipandu iPhone, cara nyiyapake, lan cara nggunakake minangka kontrol wong tuwa !

Iki minangka bagean loro saka seri babagan kontrol wong tuwa iPhone, mula yen durung priksa, priksa manawa priksa bagean siji saka Kontrol Parental ing seri iPhone .



Apa Akses Dipandu iPhone?

Akses Dipandu iPhone minangka setelan Aksesibilitas sing mbantu supaya aplikasi ora ditutup ing iPhone lan ngidini sampeyan nyetel watesan wektu ing iPhone .



Cara Supaya Aplikasi Ora Ditutup Nggunakake Akses Dipandu

Nggoleki Akses Dipandu menu ing aplikasi Setelan mbutuhake penggalian sithik. Sampeyan nemokake kanthi pindhah menyang Setelan> Umum> Aksesibilitas> Akses Dipandu. Iki item pungkasan ing layar menu saka Aksesibilitas , dadi manawa gulung mudhun nganti mudhun. Nguripake Akses Dipandu yaiku carane sampeyan supaya app ora ditutup.



cara nemokake akses kanthi dipandu ing aplikasi setelan

Yen iPhone mbukak iOS 11, sing dirilis ing musim gugur 2017, sampeyan bisa nambah Akses Dipandu menyang Pusat Kontrol kanggo ngakses luwih cepet.

Cara Nambah Akses Dipandu Kanggo Pusat Kontrol Ing iPhone

  1. Miwiti kanthi mbukak Setelan app ing iPhone.
  2. Tutul Pusat Kontrol .
  3. Tutul Ngatur Kontrol kanggo njaluk menyang Ngatur menu
  4. Gulung mudhun banjur tutul plus ijo cilik ing jejere Akses Dipandu kanggo ditambahake menyang Pusat Kontrol.



Setel Kontrol Parental ing iPhone Kanthi Akses Dipandu

  1. Toggle ing Akses Dipandu. (Priksa manawa ngalih ijo.)
  2. Nggawe kode sandhi kanthi mbukak Setelan sandhi > Setel G akses Passcode.
  3. Setel kode sandhi kanggo Akses Dipandu (yen anak ngerti kode sandhi iPhone, bedakake!).
  4. Pilih apa sing pengin ngaktifake ID tutul utawa ora .
  5. Pilih Watesan Wektu . Iki bisa dadi weker utawa bebaya sing diucapake, menehi kabar nalika wancine pungkasan.
  6. Uripake Trabasan Aksesibilitas. Iki bakal ngidini sampeyan ngowahi setelan utawa watesan apa wae kapan wae.

Mateni Pilihan Layar Ing Sembarang Aplikasi

Bukak app anak bakal digunakake ing iPhone lan klik kaping telu tombol Ngarep . Iki bakal nggawa serep ing Akses Dipandu menu

Kaping pisanan, sampeyan bakal bisa ndeleng pilihan Lingkaran area ing layar sing pengin dipateni. Gambar bunder cilik kanggo opsi sing pengin dicegah bocah.

Ing aplikasi Amazon, aku mbukak opsi kanggo Telusuri, Daftar Watch, lan Unduhan. Aku duwe Library lan Setelan sing isih kasedhiya kanggo dipilih. Aku ninggalake Pustaka supaya bocah-bocah bisa mbukak film sing wis dak tuku lan didownload menyang piranti kasebut.

Kontrol Parental Liyane Kanthi Akses Dipandu iPhone

Tutul Pilihan ing pojok sisih kiwa ngisor menu Akses Dipandu iPhone. Sampeyan banjur bisa milih kabeh kontrol wong tuwa ing ngisor iki:

  • Ganti mateni Tombol Turu / Wake , lan anak sampeyan ora bakal bisa pencet tombol kunci kanthi ora sengaja, sing bakal nutup layar lan mungkasi film kasebut.
  • Togol Volume Tombol, lan anak sampeyan ora bakal bisa ngowahi volume acara, film, utawa game sing lagi diputer. Jaga kuping iku tetep sehat!
  • Ganti mateni Gerak , lan layar ora bakal nguripake utawa nanggapi sensor gyro ing iPhone. Dadi, aja mateni iki kanggo game sing dikendhaleni gerakan!
  • Ganti mateni Keyboard, lan iki bakal mateni kemampuan nggunakake lan ngakses keyboard nalika ana ing app.
  • Ganti mateni Tutul dadi layar tutul ora bakal nanggapi babar pisan Akses Dipandu diaktifake. Mung ing Ngarep tombol bakal nanggapi tutul, mula sampeyan bakal ngerti manawa anak-anake mung nonton film utawa main game sing dikepengini.

Kanggo miwiti Akses Dipandu, tutul Miwiti

Batesi Wektu Anak Sampeyan Bisa Nonton Film Utawa Main Game Ing iPhone, iPad, Utawa iPod

Klik kaping telu tombol ngarep kanggo nggawe iPhone Akses Dipandu menu Tutul Pilihan ing sisih kiwa ngisor layar.

Sampeyan saiki bisa nemtokake wates wektu suwene sampeyan pengin anak nonton film utawa main game ing iPhone. Fitur iki pancen cocog yen sampeyan pengin turu ing wayah bocah nalika film aktif, utawa yen sampeyan pengin matesi wektu supaya bisa main game favorit.

Sawise nyetel kabeh opsi lan mateni bagean ing layar, tutul Mulai kanggo ngaktifake Akses Dipandu. Yen sampeyan wis ganti mikir babagan nggunakake fitur, pencet Batal tinimbang.

Ninggalake Akses Dipandu, Ibune Mbutuhke iPhone Puterane!

Sawise manungsa cilik wis nonton film sing disenengi lan turu, sampeyan bakal pengin mateni Akses Dipandu . Kanggo mateni Akses Dipandu telung klik tombol Ngarep , lan bakal nggawe pilihan kanggo ngetik Kode sandhi utawa digunakake ID tutul kanggo mungkasi Akses Dipandu lan ngidini sampeyan nggunakake iPhone kanthi normal.

Wis rampung Akses Dipandu

Saiki sampeyan wis sinau babagan cara ngaktifake, nggunakake, lan ninggalake Akses Dipandu iPhone . Yen sampeyan uga wis maca artikel ing cara nggunakake Watesan minangka kontrol wong tuwa , sampeyan saiki wis sinau cara ngontrol, ngawasi, lan matesi panggunaan bocah ing iPhone, iPad, lan iPod . Aja lali nuduhake artikel iki karo kabeh wong tuwa sing sampeyan kenal ing media sosial!

Matur nuwun kanggo maca,
Heather Yordania