Aplikasi macet ing iPhone Utawa Ngenteni: Ndandani Banget Kanggo Nganyari Aplikasi!

Apps Stuck Loading Iphone

Aplikasi lagi macet ing iPhone, lan nggawe sampeyan edan. Aku ora ngerti apa sampeyan kaya aku, nanging aku sengit banget lan ndeleng gelembung abang cilik ing ndhuwur App Store sing ngandhani manawa 20 aplikasi sing wis siap dianyari. Nanging, nalika aku menyang App Store -> Nganyari -> Nganyari Kabeh , ora bisa. Ing artikel iki, aku bakal nerangake ngapa aplikasi sampeyan macet ing iPhone , carane ndandani app nganyari sing macet , lan kenapa sampeyan ndeleng sing diwedeni Ngunggah… pesen ing iPhone.



Aplikasi Liwat 100 Megabyte Ora Bakal Diundhuh Kajaba Sampeyan Sambung menyang WiFi



Aplikasi iki luwih saka 100MB, lan miturut Apple, tegese ora bakal diunduh kajaba sampeyan wis nyambung menyang WiFi.

Mula, yen sampeyan ora nyambung karo Wi-Fi, app ora bakal rampung diunduh utawa terus ucapake Ngunggah… utawa Ngenteni… Entuk saka kula: Iki bisa nggawe sampeyan frustasi, amarga sampeyan bisa nutul app lan bakal ganti Ngunggah… utawa Ngenteni… lan Ngaso . Aplikasi iPhone sing macet minangka prekara sing mumetake sing asring kedadeyan ing iPhone!



kenapa layar iphone 6s saya ireng

Mbusak App Lan Instal Sampeyan Sampeyan

Yen app macet lan iPhone wis nyambung menyang Wi-Fi, coba busak lan undhuh maneh saka App Store.

Kanggo mbusak app, penet terus app nganti wiwit goyah, tutul cilik x sing katon ing pojok sisih kiwa ndhuwur app, banjur tutul Mbusak kanggo nyingkirake kanthi apik. Banjur, bukak Toko App lan redownload app. Iki asring dienggo, nanging kadang app ora mbusak kabeh. Nalika iku sampeyan bakal nemoni apa sing daksebut aplikasi memedi.



Nalika Mbusak Aplikasi Ora Bisa: 'Aplikasi Ghost'

Kaya sing dakkandhakake ing langkah sadurunge, salah sawijining langkah ngatasi masalah yaiku mbusak aplikasi sing lagi loading, nanging kadhang kala entuk aplikasi memedi . Ing aplikasi memedi angel banget - iku unicorn kanggo kabeh aplikasi, mula aku ora bisa entuk tangkapan layar - nanging dipercaya, kedadeyan kasebut.

TO Aplikasi Ghost minangka aplikasi sing sampeyan busak, nanging ora bakal mbukak layar ngarep ing iPhone. Mung ora bakal lunga. Untunge, eksorsisme (permisi, ndandani) biasane sederhana: Aplikasi Ghost biasane bisa dicopot kanthi miwiti maneh piranti, kanthi cara kasebut.

Ndandani Super Gampang Kanggo Aplikasi iPhone sing Cepet Mbukak Utawa Ngenteni!

Yen sampeyan ndownload app, sampeyan bakal weruh lingkaran iki kanthi kothak sing katon ing App Store lan garis gedhe biru bakal nuduhake kemajuan download. Kadhangkala baris kasebut bakal macet lan aplikasi ora bakal rampung ngemot. Yen mbukak layar ngarep, sampeyan bisa ndeleng manawa aplikasi kasebut ngandika iku Ngunggah… , nanging ora nggawe kemajuan.

Kanggo ndandani aplikasi iPhone sing lagi mbukak utawa nunggu, tutul ing bunder aplikasi ngemot ing App Store kanggo mungkasi download. Sabanjure, tutul UPDATE lan app bakal didownload kaya kudune! Miwiti maneh download minangka cara sing gampang kanggo ndandani aplikasi iPhone sing macet nganyari lan aplikasi sing macet.

kenapa alarmku ora bisa dibukak ing iphone

Anyar ing iOS 10: Pilihan Tutul 3D kanggo Memuat Aplikasi

Ing iOS 10 beta, aku ndeleng pesen kasebut nalika 3D nutul aplikasi Loading, sing ngidini aku Prioritas, Ngaso, utawa Batal Download, utawa Nuduhake app. Iki minangka sawetara opsi anyar sing apik kanggo wong sing nganyari utawa ndownload akeh aplikasi sekaligus, utamane yen sampeyan mulihake cadangan iCloud!

Iki uga minangka cara anyar kanggo ndandani aplikasi sing macet, sanajan aku isih ngerti manawa aplikasi iPhone macet utawa nunggu masalah kedadeyan karo opsi anyar iki, mula aku bali lan ngatasi masalah nggunakake cara gampang sing dakkandhani sadurunge.

iphone 5 imessage ora bisa digunakake

Yen sampeyan nindakake ngaso undhuhan, pilihan bakal diganti sethithik nalika nggunakake 3D Touch dibandhingake karo sing bakal sampeyan tingali ing layar ngarep. Saiki, menu 3D Touch nyebutake Share app, Batal Download, lan Resume Download.

Nanging ana apa tenan Rapi babagan pilihan 3D Touch anyar kanggo aplikasi yaiku sampeyan bisa prioritas undhuhan supaya sampeyan bisa langsung entuk aplikasi sing pengin didownload dhisik!

Aplikasi iPhone Ora Ana Stuck Loading Utawa Ngenteni maneh!

Yen sampeyan duwe aplikasi sing mbukak utawa nganyari, aja kesusu, amarga solusine gampang banget, ora biasane kudu diwiwiti maneh, lan bisa rampung kurang saka sadetik!