Kepiye Cara Pateni Golek iPhone Ing iPhone? Mangkene Fix!

How Do I Turn Off Find My Iphone An Iphone

Sampeyan pengin mateni Golek iPhone, nanging sampeyan ora yakin kepiye carane. Temokake iPhone Kula minangka fitur sing bakal mbantu nglacak piranti yen ilang utawa dicolong. Ing artikel iki, aku bakal nuduhake sampeyan cara mateni Golek iPhone ing iPhone !



Cara Pateni Golek iPhone Ing iPhone

Miwiti kanthi mbukak aplikasi Setelan banjur nutul jeneng sampeyan ing sisih ndhuwur menu. Banjur, tutul iCloud -> Temokake iPhone .



Sabanjure, tutul tombol ing sisih tengen Golek iPhone. Sadurunge mateni Golek iPhone, sampeyan kudu ngetik sandhi ID Apple. Iki kanggo nglindhungi sampeyan yen iPhone dicolong lan maling nyoba mateni Golek iPhone Kula! Sawise ngetik sandhi ID Apple, tutul Pateni kanggo mateni Golek iPhone.



Temokake iPhone Kula: Dinonaktifake!

Sampeyan wis mateni Golek iPhone lan saiki ora bisa dilacak yen ilang utawa dicolong. Yen sampeyan ngerti wong liya sing pengin mateni Golek iPhone, priksa manawa bakal nuduhake artikel iki karo wong-wong mau! Yen sampeyan duwe pitakon liyane sing gegandhengan karo iPhone, tinggalake ing bagean komentar ing ngisor iki.

Matur nuwun kanggo maca,
David L.