Tombol Sisih iPhone X Ora Bisa digunakake? Mangkene The Real Fix!

Iphone X Side Button Not Working

Tombol sisih ing iPhone X ora bisa digunakake lan sampeyan ora ngerti apa sing kudu ditindakake. Tombol sisih bisa uga tombol sing paling penting ing iPhone X, luwih-luwih amarga ora ana tombol Ngarep. Ing artikel iki, aku bakal nuduhake solusi jangka pendek nalika tombol sisih iPhone X ora bisa digunakake lan jelasake carane sampeyan bisa ndandani tombol sisih iPhone !

AssistiveTouch: Solusi Jangka Pendek

Nalika tombol sisih iPhone X ora bisa digunakake, sampeyan bisa entuk akeh fungsi tombol kanthi nguripake assistiveTouch ing aplikasi Setelan. Tombol AssistiveTouch ngidini sampeyan nindakake perkara kaya ngaktifake Siri, nggunakake Darurat SOS, njupuk tangkapan layar, lan ngunci utawa mateni iPhone.



lisensi kontraktor ing florida

Cara Nguripake assistiveTouch ing iPhone X

Kanggo ngaktifake HelpiveTouch ing iPhone X, bukak app Setelan banjur tutul Aksesibilitas -> assistiveTouch . Banjur, uripake tombol ing jejere assistiveTouch. Sampeyan bakal ngerti AssistiveTouch aktif nalika tombol ijo lan tombol bunder cilik katon ing tampilan iPhone X.





Sawise tombol assistiveTouch ditampilake, sampeyan bisa nggunakake driji kanggo nyeret ing endi wae sing sampeyan tampilake ing tampilan iPhone. Ing ngisor iki, aku bakal nuduhake sampeyan carane nggunakake assistiveTouch kanggo nindakake akeh perkara sing biasane sampeyan lakoni kanthi tombol sisih iPhone X.

Cara Ngunci iPhone X Nggunakake assistiveTouch

Kanggo ngunci iPhone X nggunakake AssistiveTouch, tutul tombol assistiveTouch, banjur tutul Piranti . Pungkasan, tutul tombol Layar Kunci tombol ing menu assistiveTouch.

blokir nomer sampeyan ing iphone



Cara Ngaktifake Siri Nggunakake assistiveTouch Ing iPhone X

Pisanan, tutul tombol virtual assistiveTouch. Sabanjure, aktifake Siri kanthi nutul syria lambang nalika menu assistiveTouch katon.

Cara Nggunakake Darurat SOS Kanthi assistiveTouch Ing iPhone X

Pisanan, tutul tombol virtual assistiveTouch, banjur tutul Piranti . Sabanjure, tutul Luwih -> SOS . Nalika nutul SOS, layar bakal aktif SOS darurat ing iPhone .

iphone 6 ora nuduhake layanan

gunakake sos darurat saka assistivetouch

Elinga ing pikiran iki : yen telpon wis diuripake, layanan darurat bakal ditelpon langsung sawise nutul tombol SOS ing assistiveTouch. Sampeyan bisa uga pengin menyang Setelan -> Darurat SOS kanggo mriksa dhisik setelan sampeyan luwih dhisik.

Cara Ndandani Tombol Sisih iPhone X Rusak

Sayange, yen tombol sisih iPhone X ora bisa digunakake, sampeyan bisa uga kudu mbenakake sawetara wektu. Kajaba sampeyan kerja utawa makarya ing Apple Store, mesthine sampeyan ora prelu nggunakake alat utawa ilmu kasebut supaya bisa ndandani dhewe.

Komponen iPhone X sampeyan cilik banget - tanpa toolkit khusus, meh ora bisa ngatasi tombol sisih iPhone X sing rusak dhewe. Salajengipun, yen sampeyan salah nalika nyoba ndandani iPhone X, sampeyan bakal bisa ngilangi garansi.

Pilihan Ndandani Tombol Sisih

Yen iPhone X sampeyan dilindhungi dening AppleCare utawa AppleCare +, disaranake njupuk menyang Apple Store lokal utawa kirim menyang Layanan ndandani mail-in Apple . Yen sampeyan njupuk menyang Apple Store lokal, priksa manawa sampeyan wis yakin gawe jadwal janjian dhisik !

Yen iPhone X ora dilindhungi babar pisan, disaranake kanthi lengkap layanan ndandani sing dikarepake Puls . Puls bakal ngirim teknisi sing disertifikasi kanggo sampeyan mung sak jam lan dheweke bakal ndandani tombol sisih iPhone X sing rusak ing papan kasebut.

layar telponku nduwe garis

Nggolek Sing Padhang Sisih

Sampeyan saiki duwe solusi jangka pendek kanggo tombol sisih iPhone X sing rusak uga opsi ndandani sing bakal diatasi kanthi cepet! Sabanjure tombol sisih iPhone X ora bisa digunakake, sampeyan bakal ngerti persis apa sing kudu ditindakake. Muga-muga sampeyan bakal nuduhake artikel iki ing media sosial karo kanca lan kulawarga, utawa menehi komentar utawa pitakon ing ngisor iki!

Matur nuwun kanggo maca,
David L.