Rencana Ponsel Paling Apik Kanggo Kulawarga ing 2017 | Bebener!

Best Cell Phone Plans

Miturut laporan Pew Research Center taun 2015, saben taun, meh 25% wong Amerika kudu mbatalake layanan ponsel amarga alasan finansial. Kabeh wong ngerti yen rencana ponsel kasebut larang , lan kanggo nanggepi kabutuhane pelanggan, papat raksasa ing industri operator nirkabel kasebut nawakake alternatif sing luwih murah, kaya rencana kulawarga lan penawaran paket, nganti pirang-pirang taun - nanging rencana kasebut asring diganti. Ing artikel iki, aku bakal ngevaluasi rencana ponsel paling apik kanggo kulawarga sing ditawakake papat operator nirkabel paling gedhe ing Amerika Serikat: AT&T, Verizon, Sprint, lan T-Mobile.



Rundown Cepet saka Rencana Keluarga Dasar Pelaku Utama (Kanggo 4 Garis)

Kanggo menehi pratinjau babagan apa sing wis disedhiyakake kanggo papat operator kasebut, iki minangka perbandingan rencana kanggo kulawarga papat:



apa sing kudu ditindakake yen layar iphone dadi ireng

Rencana Ponsel Ponsel Paling Anyar Kanggo Kulawarga

T-Mobile

T-Mobile ngaku duwe rencana ponsel paling apik kanggo kulawarga saka kabeh operator jaringan kasebut. Liwat rencana T-Mobile jaringan, kulawarga bisa entuk patang garis kanthi rega $ 160 . Saiki, T-Mobile dikenani biaya $ 70 kanggo jajaran pertama, $ 50 kanggo jajaran nomer loro, lan nomer telu, nomer papat, lan nganti baris nomer wolu paling murah saben $ 20. Elinga yen tawaran iki mung ditrapake nalika sampeyan nggunakake mbayar otomatis. Tanpa mbayar otomatis, tambahan $ 5 bakal dikenani biaya per baris, nambah pembayaran saben wulan dadi $ 180 (yen sampeyan duwe rencana kanthi papat garis).



Kadhangkala T-Mobile nawakake rencana promosi, sing ngilangi biaya jajaran nomer papat, nyuda pambayaran nganti $ 140 saben wulan. Kajaba data tanpa wates, jaringan uga nawakake obrolan lan teks tanpa wates minangka bagean saka rencana ponsel paling apik kanggo kulawarga.

Verizon

Verizon minangka alternatif sing apik kanggo kulawarga sing pengin rencana data fleksibel. Mung $ 90 saben wulan , kulawarga papat bisa nuduhake saka siji blumbang data 16GB. Kadhangkala Verizon mbukak promo sing nawakake data 2GB tambahan kanggo rencana data sing dipilih (8GB utawa luwih dhuwur).

Ora kaya T-Mobile, Verizon dikenani biaya akses $ 20 per baris. Dadi, yen sampeyan kulawarga papat, sampeyan kudu mbayar akses tambahan $ 80, dadi total pembayaran saben wulan $ 170.



Sprint

Pelanggan Sprint seneng karo jaringan iki amarga rencana sing murah. Kulawarga bisa milih rencana data kanthi undakan utawa data tanpa wates. Sprint dikenani biaya $ 160 patang larik kanthi baris pisanan dikenani biaya $ 60, baris nomer loro $ 40, lan saben baris sing sabanjure $ 30.

cara ngaktifake autocorrect ing iphone 6s

AT&T

AT&T dikenani biaya $ 80 kanggo rencana data 10GB , lan kaya Verizon, AT&T uga dikenani biaya akses kanggo langganan $ 20 saben baris. Dadi, kulawarga sing duwe papat anak kudu mbayar tambahan $ 80 kanggo bayaran saben wulan $ 80. Iki ndadekake total pembayaran saben wulan dadi $ 160. AT&T uga nawakake rencana 16GB kanthi rega $ 90, rencana 25GB regane $ 110, lan rencana 30GB regane $ 135. Rencana data tanpa wates kasedhiya kanggo pelanggan sing uga langganan layanan U-ayat utawa DirecTV.

Apa Sampeyan durung mutusake rencana sampeyan?

Kanggo ngerteni kesepakatan endi saka papat jaringan gedhe yen paling cocog kanggo sampeyan, sampeyan uga bisa mriksa Kalkulator Tabungan Ponsel . Kanthi alat iki, sampeyan bisa nelusuri rencana ponsel paling apik kanggo kulawarga lan ngirit akeh dhuwit kanggo tagihan bulanan.

Papat operator amba nawakake akeh pilihan kanggo rencana ponsel paling apik kanggo kulawarga lan gampang bingung babagan rencana sing paling cocog kanggo sampeyan. Muga-muga, artikel iki wis mbantu mangsuli sawetara pitakon sampeyan, lan yen sampeyan duwe pikirane sing pengin dituduhake, kita seneng ngrungokake ing bagean komentar ing ngisor iki.