iPhone: Ninggalake Obrolan Iki Ora Bakal Ilang utawa Ilang? Ndandani!

Iphone Leave This Conversation Grayed Out

Sampeyan ana ing pesen teks grup utawa obrolan iMessage lan pengin metu. Sampeyan seneng karo kanca-kanca, nanging iPhone wis nyebul lan cukup cukup. Sampeyan nutul Rincian ing pojok sisih tengen ndhuwur aplikasi Pesen, gulung mudhun, lan Ninggalake Percakapan iki werno abu-abu utawa ora ana . Ing artikel iki, aku bakal nerangake cara Ninggalake Percakapan iki, kenapa ora ana utawa abu-abu, lan cara metu saka pesen teks grup utawa obrolan iMessage ing iPhone.



Wis pirang-pirang taun entuk pesen teks klompok, nanging Ninggalake Obrolan iki mung bubar dikenalake. Alasane yaiku Ninggalake Obrolan iki ditrapake kanggo Obrolan iMessage , yaiku iMessages antarane luwih saka rong wong.



Yen sampeyan kepengin weruh ing endi Ninggalake Obrolan iki, bukak app Pesen, bukak pesen grup, tutul Rincian ing pojok sisih tengen ndhuwur, banjur gulung mudhun.



Pesen Teks Kelompok vs Obrolan iMessage

Nganti saiki, kabeh 'teks grup' sing wis melu nggunakake rencana olahpesen teks sing dituku liwat operator nirkabel kanggo ngirim lan nampa pesen. Apple bubar ngenalake Obrolan iMessage , yaiku pesen klompok sing nggunakake teknologi iMessage Apple tinimbang rencana olahpesen teks sampeyan.

Priksa artikel babagan bedane gedhe antarane iMessages lan pesen teks yen sampeyan pengin ngerti sebabe nggunakake iMessage kanggo tulisan klompok minangka langkah penting.

Napa Ora Ana Tombol 'Ninggalake Percakapan Iki' Sadurunge?

Kanggo ngerti sebabe Ninggalake Obrolan iki minangka fitur anyar, luwih dhisik kudu ngerti bedane dhasar antarane olahpesen teks grup lan obrolan iMessage.



Pesen Teks Grup

Kanthi pesen teks klompok, saben wong langsung pesen kabeh wong liya ing grup, lan iPhone saben wong nglacak para peserta ing obrolan kasebut .

Pesen Teks Grup

Obrolan iMessage

Kanthi obrolan iMessage, server iMessage minangka pemain tengah ing antarane kabeh peserta. Ora nggunakake jaringan seluler, kabeh pesen liwat server iMessage lan server nglacak para peserta ing obrolan kasebut .

Cara Ngerti Yen Sampeyan Ana Pesen Teks Grup utawa Obrolan iMessage

Bukak app Pesen, tutul kanggo mbukak pesen klompok, lan deleng ing ngisor jam ing sisih ndhuwur layar. Yen sampeyan ndeleng Grup MMS , sampeyan ana ing pesen teks grup standar. Yen sampeyan ndeleng Klompok , sampeyan lagi ngobrol ing iMessage.

Beda Gedhe

IPhone sampeyan ora duwe kemampuan langsung kandhani iPhone liyane yen sampeyan pengin ninggalake pacelathon, nanging bisa komunikasi karo server iMessage Apple. Amarga server iMessage nglacak peserta klompok, saben wong duwe kemampuan kanggo ninggalake obrolan - biasane. Yen Ninggalake Obrolan iki ilang utawa abu-abu, waca maneh kanggo ngerteni apa sebabe.

Napa Ninggalake Percakapan Aku Ilang?

Yen sampeyan ora weruh ing Ninggalake Obrolan iki tombol, sampeyan ana ing pesen teks grup tradisional, dudu obrolan iMessage. Teks klompok nggunakake rencana olahpesen teks operator nirkabel, lan amarga iPhone ora bisa langsung marang iPhone liyane sing pengin ninggalake pacelathon, mangkat ora dadi pilihan.

Kepiye Ninggalake Pesen Tèks Grup Tradhisional?

Iki bisa uga katon sepele, nanging kasunyatane: Takon kanthi apik utawa blokir nomer kasebut. Sampeyan ora bisa ngontrol luwih akeh apa sampeyan nampa pesen teks klompok tinimbang sampeyan nalika nampa pesen teks biasa. Yen sampeyan wis bosen, artikel babagan cara mblokir panelpon ing iPhone bisa uga kanggo pesen teks.

Yen Ninggalake Obrolan Iki Wusanan

Yen Ninggalake Obrolan iki wis abu-abu ing iPhone, mung ana telung peserta ing obrolan iMessage, lan sampeyan ora bisa ngowahi obrolan iMessage wong telu menyang iMessage ing antarane rong wong. Ninggalake Obrolan Iki Ora Bakal Dibuwang

Sanajan sampeyan mbusak kabeh obrolan saka iPhone, sampeyan bakal ditambahake maneh menyang grup yen ana wong ngirim pesen. Ing mung cara kanggo ninggalake obrolan iMessage wong telu yaiku nambahake wong liya ing klompok kasebut dadi obrolan wong papat: Banjur sampeyan bisa lunga.

Napa Aku Ora Bisa Ninggalake Obrolan iMessage Wong Telu?

Tanggung jawab karo aku: Secara teoritis, yen sampeyan ninggalake obrolan, mung bakal ana loro peserta, lan ora bakal dadi obrolan iMessage maneh. Nanging, iku bakal dadi iMessage wong loro biasa.

Katon kaya fitur sing kudune dikenalake bebarengan karo obrolan iMessage, nanging ora. Programmer Apple temtu nggarap fungsi iki saiki lan bakal dirilis minangka bagean saka nganyari iOS mbesuk.

Nalika Bisa Aku Ninggalake Obrolan Iki?

Ninggalake Obrolan iki mung bisa digunakake yen sampeyan ana ing obrolan iMessage karo papat utawa luwih peserta.

Ninggalake Artikel iki

Ninggalake Obrolan iki minangka fitur sing apik sing durung diwasa, lan saiki wis rampung temenan mbingungake yen sampeyan ora ngerti carane lan kapan bisa. Aja bebas nuduhake pikirane ing bagean komentar ing ngisor iki, lan yen sampeyan duwe pitakon liyane, Grup Facebook Maju Payette minangka papan sing pas kanggo njaluk pitulung.

Matur nuwun kanggo maca lan elinga kanggo mbayar,
David P.