Farmapram: Migunakake, Efek Samping, Interaksi, Dosis

Farmapram Uses Side Effects

Apa Farmapram

Farmapram digunakake kanthi tradisional minangka perawatan kanggo kelainan kuatir, kelainan kuatir, lan stres amarga depresi.
Farmapram bisa uga digunakake kanggo tujuan sing ora kadhaptar ing pandhuan Farmapram.

Efek sing ora dikarepake ing Farmapram

Goleki pitulung medis darurat yen paling ora sampeyan duwe gejala respon alergi : Penyakit; ambegan keras; bengkak rai, ilat, lambe, utawa tenggorokan.
Hubungi dhokter sekaligus yen Sampeyan duwe efek negatif serius kayata:

Efek samping sing kurang serius bisa uga kalebu:

Iki dudu dhaptar efek samping sing komprehensif lan liya-liyane bisa uga kedadeyan. Hubungi dokter kanggo njaluk saran medis babagan efek samping. Sampeyan bisa uga laporan efek samping menyang FDA ing 1-800-FDA-1088.

Dosis farmapram

Dosis Dewasa Biasa kanggo Stres:

Pil rilis langsung, tablet lisan kanthi lisan, fokus oral:
Dosis kaping pisanan: 0,25 nganti 0,5 mg kanthi lisan kaping 3 saben dina
Dosis iki bisa saya tambah saben 3 nganti 4 kali yen dibutuhake lan ditoleransi.
Dosis pangopènan: Bisa nambah nganti saben dosis maksimal 4 mg ing dosis sing dipisahake

Dosis Dewasa Biasa kanggo Kelainan kuatir:

Pil rilis langsung, tablet kanthi lisan bubar:
Dosis kaping pisanan: 0,5 mg kanthi lisan kaping 3 saben dina
Dosis iki bisa saya tambah saben 3 nganti 4 kali yen dibutuhake lan ditoleransi.
Dosis pangopènan: 1 nganti 10 miligram Saben Dina kanthi dosis sing dibagi
Dosis rata-rata sing digunakake: 5 nganti 6 miligram Saben Dina kanthi dosis sing dibagi
Pil rilis lengkap:
Dosis kaping pisanan: 0,5 nganti 1 mg saben dina
Dosis saben dina bisa nambah bertahap ora luwih saka 1 mg saben 3 nganti 4 kali yen dibutuhake lan ditoleransi.
Dosis pangopènan: 1 nganti 10 miligram saben dina
Dosis rata-rata sing digunakake: 3 nganti 6 miligram saben dina

Dosis Wong Biasa Kanggo Kuwatir:

Pil rilis langsung, tablet lisan kanthi lisan, fokus oral:
Dosis kaping pisanan: 0,5 mg kanthi lisan kaping 3 saben dina
Dosis saben dina bisa nambah bertahap ora luwih saka 1 mg saben 3 nganti 4 kali.
Dosis Khas: Penelitian Nggunakake Farmapram kanggo ngrawat depresi nglaporake yen dosis rata-rata efektif 3 mg oral saben dina kanthi dosis sing dibagi
Dosis Maksimum: Panaliten babagan nggunakake Farmapram kanggo ngrawat depresi nglaporake digunakake 4,5 mg kanthi lisan saben dina kanthi dosis sing dibagi dadi maks.

Dosis Geriatrik Biasane kanggo Stres:

Pil rilis langsung, tablet lisan kanthi lisan, fokus oral:
Dosis kaping pisanan: 0,25 mg kanthi lisan 2-3 kaping saben dina kanggo pasien sing luwih tuwa utawa ora kuwat
Dosis iki bisa uga saya tambah yen dibutuhake lan ditoleransi.
Amarga sensitivitas sing luwih gedhe kanggo benzodiazepine ing wong sing luwih tuwa, Farmapram kanthi dosis saben dina luwih saka 2 miligram cocog karo kriteria Beers minangka obat sing duweni potensi ora cocog digunakake kanggo wong tuwa. Dosis sing luwih cilik bisa dadi kuat lan luwih aman. Dosis saben dina lengkap kudu arang ngluwihi maksimum sing disaranake.

Dosis Geriatrik Biasane Kanggo Kuwatir:

Pil rilis langsung, tablet lisan kanthi lisan, fokus oral:
Dosis kaping pisanan: 0,25 mg kanthi lisan 2-3 kaping saben dina kanggo pasien sing luwih tuwa utawa ora kuwat
Dosis iki bisa uga saya tambah yen dibutuhake lan ditoleransi.
Amarga sensitivitas sing luwih gedhe kanggo benzodiazepine ing wong sing luwih tuwa, Farmapram kanthi dosis saben dina luwih saka 2 miligram cocog karo kriteria Beers minangka obat sing duweni potensi ora cocog digunakake kanggo wong tuwa. Dosis sing luwih cilik bisa dadi kuat lan luwih aman. Dosis saben dina lengkap kudu arang ngluwihi maksimum sing disaranake.

Dosis Geriatrik Biasane kanggo Kelainan kuatir:

Pil rilis langsung, tablet kanthi lisan bubar:
Dosis kaping pisanan: 0,25 mg kanthi lisan 2-3 kaping saben dina kanggo pasien sing luwih tuwa utawa ora kuwat
Dosis iki bisa uga saya tambah yen dibutuhake lan ditoleransi.
Pil rilis lengkap:
Dosis kaping pisanan: 0,5 mg saben dina saben esuk
Dosis iki bisa uga saya tambah yen dibutuhake lan ditoleransi.
Amarga sensitivitas sing luwih gedhe kanggo benzodiazepine ing wong sing luwih tuwa, Farmapram kanthi dosis saben dina luwih saka 2 miligram cocog karo kriteria Beers minangka obat sing duweni potensi ora cocog digunakake kanggo wong tuwa. Dosis sing luwih cilik bisa dadi kuat lan luwih aman. Dosis saben dina lengkap kudu arang ngluwihi maksimum sing disaranake.

Farmapram - Pitakon sing asring dijaluk

Apa Farmapram bakal mandheg langsung utawa aku kudu ngalangi lelehane kanthi alon-alon supaya bisa ngilangi?

Kadhangkala, pancen luwih becik mblokir panggunaan sawetara obat kanthi bertahap amarga efek rebound obat iki.

Sampeyan kudu kontak karo dokter amarga pandhuan ahli perlu ing skenario iki babagan kesehatan, obat-obatan, lan rekomendasi tambahan kanggo menehi kahanan kesehatan sing tetep.

Sapa sing ora kudu njupuk Farmapram?

Mbebayani yen nyoba tuku Farmapram ing World Wide Web utawa saka sing adol ing sanjabane Amerika Serikat. Obat-obatan sing disebar saka penjualan Online bisa uga ngemot komponen sing mbebayani, utawa bisa uga ora disebar dening apotek sing mumpuni. Sampel Farmapram sing dituku online ditemokake minangka haloperidol, obat anti inflamasi sing kuat kanthi efek samping sing mbebayani. Kanggo sinau luwih lengkap, hubungi Administrasi Pangan lan Obat A.S. (FDA) utawa deleng www.fda.gov/buyonlineguide.

Sampeyan ora kudu njupuk Farmapram yen sampeyan wis:

Kanggo Mesthekake Farmapram aman kanggo sampeyan, marang Dokter yen sampeyan duwe kahanan kasebut:

Farmapram bisa dadi pakulinan lan kudu digunakake mung kanggo individu sing diwenehake. Aja ngrembug Farmapram karo wong liya, utamane wong sing duwe latar narkoba utawa katergantungan. Simpen obat kasebut ing lokasi sing ora bisa ditemokake wong liya.

Kategori kehamilan FDA D. Aja nggunakake Farmapram yen sampeyan lagi ngandut. Iki bisa uga ngrusak bayi sing bakal lahir. Farmapram uga bisa nyebabake katergantungan utawa gejala mundur ing bayi nalika ibu ngombe obat nalika meteng. Gunakake kontrol lair sing efektif, lan wenehake dhokter yen sampeyan hamil sajrone terapi.

Farmapram bisa dadi susu ibu lan bisa nyebabake bayi sing nyusoni. Sampeyan ora kudu nyusoni nalika nggunakake Farmapram.

Efek sedatif Farmapram bisa urip luwih suwe ing wong tuwa. Gugia ora sengaja asring ing pasien sing luwih tuwa sing nggunakake benzodiazepine. Ati-ati kanggo nyegah cilaka sing ora disengaja utawa tiba nalika njupuk Farmapram.

Aja menehi obat iki kanggo sapa wae sing umur 18 taun.

Obat liya apa sing bakal mengaruhi Farmapram?

Sadurunge nggunakake Farmapram, priksa manawa dhokter ngerti yen sampeyan kerep nggunakake obat liya sing ngantuk (kayata obat adhem utawa batuk, obat penenang liyane, obat nyeri narkotika, pil turu, relaxer otot, lan obat kejang, depresi, utawa stres). Dheweke bisa nambah rasa ngantuk amarga Farmapram.

Marang dhokter babagan kabeh obat liyane sing digunakake, utamane:

Listing iki durung lengkap lan pangobatan liya bisa uga sesambungan karo Farmapram. Maklumake menyang dokter babagan kabeh obat sing digunakake. Kalebu produk, resep, vitamin, lan produk herbal. Aja miwiti obat anyar tanpa ngandhani dokter.

Kepiye cara milih Farmapram?

Pilih persis kaya sing diresepake dening dokter. Aja njupuk jumlah sing luwih cilik utawa luwih gedhe utawa luwih suwe tinimbang sing disaranake. Tututi pandhuan ing label resep sampeyan. Dokter sampeyan kadang bisa ngowahi dosis kanggo mesthekake yen sampeyan nampa asil sing paling apik.

Aja ngremuk, ngunyah, utawa mbagi pil tambahan . Ngulu pil kabeh. Utamane digawe kanggo ngeculake obat kanthi alon ing awak manungsa. Pecah pil bisa nyebabake akeh obat iki diluncurake sekaligus.

Ukur bentuk cair saka Farmapram nggunakake sendok utawa cangkir pangukuran dosis sing khas, dudu sendok meja biasa. Yen sampeyan ora duwe piranti pangukuran dosis, takon apoteker kanggo alat kasebut.

Aja nganggo tablet sing disebar kanthi lisan. Ayo cair ing cangkem.

Ngomong karo dhokter sampeyan yen obat iki katon ora bisa digunakake kanggo ngrawat kuatir utawa gejala stres.

Sampeyan bisa uga ngalami kejang utawa gejala mundur total sawise mandheg nggunakake Farmapram. Konsultasi karo dokter sampeyan babagan cara nyegah gejala mundur total sawise sampeyan mandheg nggunakake Farmapram.

Tindakake tab babagan jumlah total obat sing digunakake ing saben botol anyar. Farmapram minangka obat penyalahgunaan lan sampeyan kudu waspada manawa ana sing nggunakake obat sing ora pas utawa tanpa resep.

Simpen ing suhu kamar adoh saka panas lan lembab.

Apa Farmapram bisa dikonsumsi utawa dijupuk nalika meteng?

Hubungi dokter kanggo menehi saran amarga kasus kasebut mbutuhake perhatian khusus.

Apa Farmapram bisa dipikolehi kanggo ibu sing nyusoni utawa nyusoni?

Nerangake kahanan lan negara sampeyan menyang dokter lan golek pitunjuk medis saka spesialis.

Referensi:

  1. Saben dina Alprazolam: saben dina nyedhiyakake informasi sing dipercaya babagan obat sing diiklanake ing Amerika. Dailymed minangka supplier resmi informasi tag fda (sisipan paket). . https://dailymed.nlm.nih.gov/dailym… (diakses tanggal 28 Agustus 2018).
  2. Alprazolam. https://pubchem.ncbi.nlm.nih.gov/co… (diakses tanggal 28 Agustus 2018).
  3. Alprazolam. http://www.drugbank.ca/drugs/DB0040… (diakses tanggal 28 Agustus 2018).

Isinipun