Apa mobil sing dibiayai bisa bali menyang dealer?

Se Puede Devolver Un Carro Financiado Al Dealer

Apa sampeyan bisa mulihake mobil sing mentas dituku? . Aku pengin ngganti mobilku kanggo sing liyane. Kabeh wong nggawe kesalahan. Tuku mobil minangka keputusan sing penting, lan penting ati-ati nimbang investasi sampeyan . Yen sampeyan tuku mobil nalika duwe pangowahan drastis ing kahanan Sawise entuk mobil, sampeyan bisa uga mikir maneh tuku. Yen sampeyan getun karo keputusan sampeyan, sampeyan bisa ngasilake mobil kasebut menyang dealer . Yen mobil duwe masalah mekanik sing signifikan, bisa uga dadi hak sampeyan kanggo mbalekake .

Apa sampeyan bisa mulihake mobil sing mentas dituku?

Apa aku bisa ijolan mobilku sing anyar karo sing liyane? Yen sampeyan tuku mobil bubar, sampeyan bisa bali menyang dealer. Nanging, gumantung karo bakul. Priksa manawa bakul duwe kabijakan bali . Yen pancen bener, tindakake ing syarat-syarat kabijakan bali nalika bali mobil. Yen bakul ora duwe kabijakan pengembalian, dheweke kudu nampa bali utawa ora.

Miwiti kanthi ngubungi wong sing kerjane nalika tuku mobil. Nerangake apa sing pengin sampeyan balekake kendharaan. Sampeyan bisa uga kudu diajak manager utawa pemilik dealer . Kasus sampeyan banjur delengen apa bakal nampa bali. Yen sampeyan bisa tuku mobil sing luwih murah, guneman karo dheweke ngalih menyang mobil sing luwih murah . Dheweke bisa uga kerja bareng sampeyan amarga isih bisa tuku mobil ing buku kasebut.

Yen sampeyan ngganti mobil nalika tuku kendharaan, mesthine sampeyan ora bisa nemokake maneh. Tukaran asring didol kanthi lelang, lan bisa uga kedadeyan nalika bali mobil anyar.

Ukum lemon

Ing ukum lemon nglindhungi konsumen sing tuku kendaraan kanthi cacat sing signifikan . Yen mobil sampeyan wis rusak, langkah pertama yaiku ngubungi dealer. Dheweke bakal nyoba ndandani kendaraan kasebut. Gumantung saka hukum ing negara sampeyan, bisa uga kudu didandani kaping siji utawa luwih sadurunge kita wajib ngganti utawa menehi pengembalian dana . Masalah karo mobil uga kudu pinunjul . Masalah cilik, kayata gagang lawang sing rusak, ora bakal dadi sebab penggantian utawa pengembalian dana miturut ukum lemon.

Pilihan liyane

Yen bakul ora gelem nampa baline lan mobil dibiayai , sampeyan duwe sawetara pilihan. Salah sijine yaiku nggawe a gantian kendharaan kanthi sukarela . Iki tegese sampeyan bali mobil menyang perusahaan sing mbiayai . Perusahaan keuangan bakal adol mobil kasebut ing lelang . Yen jumlah mobil sing didol kurang saka saldo utang sampeyan, sampeyan bakal tanggung jawab prabédan . Kajaba iku, tukang kredit uga bakal nglaporake repossesi menyang biro kredit, lan iki bakal nduwe pengaruh negatif marang skor kredit lan riwayat kredit sampeyan .

Sampeyan uga bisa adol mobil . Nanging, rada angel yen adol mobil kanthi utangan. Sadurunge nerusake, hubungi utangan kanggo ndeleng apa ana langkah tartamtu sing kudu sampeyan lakoni . Sampeyan bakal luwih angel adol mobil tanpa judhul sing jelas, nanging sampeyan bisa nemokake sing gelem kerja bareng karo sampeyan. Nanging, mobil anyar nyuda cepet , dadi angel banget kanggo adol mobil supaya cukup dhuwit kanggo nutupi saldo utang .

Baliake mobil bekas sajrone 30 dina

Umume, dealer sing duwe kabijakan bali bakal ngidini sampeyan bali mobil bekas ing 30 dina . Nanging, ora kabeh distributor bakal duwe deadline sing padha kanggo ngasilake. Contone, Val-U-Line® nduwe Kebijakan Bali Ora Ana Pitakon sing ngidini sampeyan bali mobil bekas sing sampeyan tuku saka kita sajrone telung dina utawa 300 mil.

Wong liya bisa nawakake jangka wektu bali kendharaan sing luwih dawa utawa luwih cendhek. Uga, sawetara uga ora menehi kabijakan babar pisan. Mula, yen sampeyan golek mobil bekas, luwih becik mriksa karo dealer lokal sampeyan kanggo informasi luwih lengkap babagan syarat-syarat ngasilake kendaraan sampeyan, yen kasedhiya.

Cara ngasilake mobil bekas menyang dealer lokal sampeyan

Yen sampeyan tuku kendaraan saka papan sing nawakake ngasilake, proses bali utawa ijolan kendaraan sampeyan cukup gampang. Nanging, ana sawetara perkara sing kudu dingerteni sadurunge bali menyang dealer.

Contone, penting kanggo nggawe manawa sampeyan duwe kabeh dokumen sing diwenehake wiwit pisanan tuku mobil bekas. Yen wis kasedhiya dokumen nalika siyap bali bakal nggawe proses luwih cepet lan luwih gampang.

Sampeyan uga kudu njupuk wektu kanggo mesthekake yen kendaraan sampeyan kondisine apik sadurunge bali. Yen ana noda, cemet utawa goresan ing mobil sampeyan sing ora ana nalika sampeyan tuku, apike sampeyan didandani supaya ora ana masalah sing bisa ditindakake nalika bali.

Pungkasan, yen sampeyan duwe pitakon babagan cara ngasilake mobil bekas menyang dealer, aja ragu-ragu takon. Apa sampeyan kepengin ngerteni apa sing dibutuhake supaya bisa bali utawa pengin njupuk kendaraan liyane kanggo drive drive.

Tips kanggo bali mobil bekas

Nalika proses bali mobil sing digunakake cukup gampang, ana sawetara tips sing kudu dielingi supaya pengalaman sampeyan luwih gampang lan luwih gampang. Iki minangka sawetara tips paling penting sing kudu dielingi:

1. Nggawa dokumen sampeyan. Nalika bali menyang mobil sampeyan, priksa manawa sampeyan duwe kabeh dokumentasi nalika tuku. Iki bakal nggampangake ekstraksi informasi lan proses bali.

2. Priksa manawa kendharaan wis apik. Kanggo ngasilake, kendaraan kudu ana ing kahanan sing padha kaya sing dituku. Yen wis goresan utawa goresan utawa yen interior wis noda wiwit sampeyan tuku, wenehake masalah kasebut sadurunge mbalekake.

3. Coba pikirake ijol-ijolan. Ora preduli sampeyan mutusake bali mobil bekas menyang dealer, luwih becik sampeyan mriksa inventaris dealer kasebut. Yen ana kendaraan liyane sing cocog kanggo sampeyan, sampeyan bisa uga ngolah bali minangka ijol-ijolan. Ing kahanan iki, sampeyan bakal bisa nyetir mulih kanthi mobil sing paling cocog kanggo sampeyan. Sampeyan mung kudu mbayar prabédan yen prelu.

Saran pungkasan

  • Ukum lemon negara nglindhungi konsumen saka asil tuku mobil kanthi masalah mekanik utama. Hubungi kantor jaksa negara sampeyan kanggo informasi babagan hukum lemon sing ditrapake ing negara sampeyan.
  • Chrysler nawakake konsumen pilihan tuku 60 dina gratis. Sajrone 60 dina pisanan sawise tuku paling akeh kendaraan Chrysler, konsumen bisa bali kendaraan menyang dealer kasebut. Konsumen ora bakal nampa pengembalian dana kanggo lisensi, judhul, registrasi, pajak, asuransi, biaya dealer, jaminan lengkap, biaya keuangan, lan ekuitas negatif ing kendaraan kasebut. Kajaba iku, konsumen kudu mbayar 40 sen saben mil kanggo saben mil sing diidini nganti total 4.000 mil sing diidini. Kendaraan sing bali ora bisa duwe kerusakan luwih saka $ 200.

Referensi

Isinipun