Cara Nggawe Serep iPhone menyang iTunes

How Backup Your Iphone Itunes

Sampeyan pengin nggunakake iTunes kanggo nggawe serep iPhone, nanging sampeyan ora yakin kepiye carane. Penting kanggo nggawe cadangan sing wis disimpen, yen ana kesalahan ing iPhone. Ing artikel iki, aku bakal nuduhake sampeyan carane nggawe serep iPhone menyang iTunes !



Cathetan: Yen sampeyan nganyari Mac menyang macOS Catalina 10.15, sampeyan bakal nggunakake Finder kanggo nganyari iPhone. Langkah-langkahe padha, nanging sampeyan bakal nggawe serep iPhone ing Finder -> Lokasi -> [iPhone sampeyan].



Apa Gawe Serep iPhone?

Cadangan minangka salinan kabeh informasi ing iPhone. Iki kalebu cathetan, kontak, foto, pesen teks, data Apple Mail, lan liya-liyane!

Apa Penting Kanggo Serep iPhone?

Ya, penting banget kanggo nyimpen cadangan iPhone. Yen iPhone ngalami masalah piranti lunak sing rumit utawa rusak banget, sampeyan ora duwe kesempatan liya kanggo nggawe cadangan. Kanthi nggawe serep iPhone kanthi rutin, sampeyan bakal siyap-siyap yen ana kesalahan.



Kepiye Cara Nggawe Serep iPhone menyang iTunes?

Pisanan, gunakake kabel Lightning kanggo masang iPhone menyang komputer nganggo iTunes. Bukak iTunes banjur klik lambang iPhone ing cedhak pojok kiwa ndhuwur layar.

kenapa iphone 6s ku ora diisi daya

Sabanjure, klik Gawe serep Saiki ing ngisor Secara manual Gawe serep lan pulihake . Bar progres lan tembung 'Nggawe Serep 'iPhone' ...' bakal katon ing sisih ndhuwur iTunes.



Sawise garis kemajuan rampung, sampeyan bakal nggawe serep iPhone! Sampeyan bisa nyopot iPhone kanthi aman saka komputer.

Setel Serep iTunes Otomatis Ing Komputer

Nggawe serep iTunes kanthi manual saben-saben sampeyan nempelake iPhone menyang komputer bisa dadi angel banget. Untunge, sampeyan bisa nyiyapake iTunes kanggo nggawe serep iPhone kanthi otomatis saben-saben sampeyan nyambungake.

Sawise masang iPhone lan mbukak iTunes, klik lambang iPhone ing pojok kiwa ndhuwur. Klik bunder ing jejere Komputer Iki banjur centhang kothak ing jejere Enkripsi Serep iPhone . Sampeyan bakal dijaluk ngetik sandhi kanggo nggawe serep nalika ndhelik. Pungkasan, klik Rampung ing pojok sisih tengen ngisor layar.

ora bisa ngrungokake telpon muni

Napa Aku Enkripsi Serep iPhone?

Enkripsi serep iPhone nyedhiyakake lapisan keamanan ekstra kanggo informasi pribadhi. Data sampeyan dienkode lan dikunci, mula ora bisa diakses yen tangane salah. Sanajan data sampeyan ora kompromi karo Apple, sampeyan luwih becik aman tinimbang njaluk ngapura.

Kepiye Cara mulihake iPhone Saka Gawe Serep sing Digawe?

Yen sampeyan kudu mulihake cadangan sing digawe, prosese gampang banget. Pasang iPhone menyang komputer sing padha sing digunakake kanggo nggawe serep lan mbukak iTunes.

ngapa app store ora mbukak

Sadurunge mulihake serep iTunes, sampeyan kudu mateni Golek iPhone .

mateni golek iPhone kanggo mulihake serep

Sawise sampeyan mateni Golek iPhone, klik tombol iPhone cedhak sudhut kiwa iTunes ndhuwur. Klik Pulihake Gawe Serep ing sangisore Secara manual Gawe serep lan pulihake . Temokake jeneng iPhone ing menu molor, banjur klik Mulihake .

Kick Back & Relaks!

Sampeyan bisa santai saiki yen wis nggawe serep iPhone nggunakake iTunes. Priksa manawa nuduhake artikel iki ing media sosial supaya sampeyan bisa mulang kulawarga lan kanca cara nggawe serep iPhone menyang iTunes! Yen sampeyan duwe pitakon liyane, tinggalake komentar ing ngisor iki.

Matur nuwun kanggo maca,
David L.